The horses today

Idag så har jag varit hos hästarna två gånger. Eller ja sista gången så gick jag mest bara förbi då jag skulle till pappa. Efter som dom nu står där igen. Får se om dom kommer till mig senare i veckan. När jag är hos mina hästar just nu så kollar jag hur dom mår, hur täckena är om dom är blöta eller torra, om hagen är hel samma sak när det gäller vindskyddet och att dom har vatten.
Fibba har sitt egna övergångs täcke och passar henne super bra. Hon har haft det i över två år nu men hade en kompis förra året som gjorde lite revor i det så vi fick sy. No Him har ingen egen övergångs täcke så han fick låna ett gammal regntäcke av mig som jag hade hemma i stallet. Lite stort är det, helst i bringan.
Som ni kan se så är den stor i bringan. Men det är en nödlösning tills han får ett eget övergångs täcke. Vilket jag hoppas blir på fredag. Nu när han har täcke så fryser han inte lika mycket och är mycket gladare i humöret. Men hans steg är inte lika små stela plus att han är mycket varmare i kroppen. Tyvärr så är Fibba lika stel som vanligt. Men hon klagar inte.
Om ni inte såg förut så ser ni nu. Men som sagt så vill ju No Him vara i centrum och vara med på allt. Så ibland så är det super svårt att fotografera honom, som nu. Tänkte ta en fin huvud bild men då rörde han på huvudet och det vart så här. Älskade tok häst som inte kan stå still när man täckar eller tränsar. Önskar bara att vi hade någon eller några att rida ut med och att vi hade ett riktigt stall så det skulle ha varit lättare att göra iordning dig. Men någon NH kurs ska vi lugnt gå på när vi har råd. En fråga till er läsare nu: Tycker ni eller vill ni att jag ska skriva en lite pressentation om hästarna? Under deras namn?

Love Pernilla

Gillar