It's my turn now

Nu är det min tur. Eller tur och tur. Hmm, jo nu är det min tur. Annars är det oftast hästarna så jag orkar knappt göra något trevligt för mig. Men ni vet ju hur det gick för Fibba, så kan jag ialla fall berätta att idag eller var det igår? Hmm, nej nu Ayumu får du skärpa dig.! Skit samma, idag eller igår så fick None åka med en tjej till Oviken. Där får han det träning och ridning han behöver (hoppas jag) men jag litar på henne och kommer så klart att hälsa på dom. Så ja nu är det min tur.
 NU får JAG sörja efter min bästa vän men även tid att fokusera på mig och att hitta ett jobb. Tror ni jag kommer klara av att fokusera på mig själv till 100%? Det tror inte jag. Kommer nog hitta nåt annat djur eller varelse att lägga energi på. Men ni kan väl heja på mig och hoppas att jag klarar av det?! 
Nu är jag lite noll ställd, vet inte vad jag ska göra eller skriva. Men hoppas ni har en super nice dag medan jag ska ligga på soffan några timmar till innan jag går och städar bort stängsel och stolpar. Sen så kommer jag att ligga på soffan tills då jag ska hämta in ved och sen blir det soffan. Lät jätte spännande? Eller hur?! Inte. Men kommer titta på mina favorit serier som tex the heirs, bull fighting och boys over flower. Kommer nog att hitta nya med. 
Jag och Fibba -12

Love Pernilla

Gillar