I going to miss you and cry

Detta är ett tids inställd inlägg. Då jag inte kommer att blogga något alls denna dag. Och vid denna tid punkt så finns inte hon mer.
Idag så lämnar min underbara Fibba oss. Det är sista dagen hon ser solen och sin hatvän No Him. Idag så ska hon få vara med Labri, Bella och Fonzola på andra sidan. När jag skriver det här så gråter jag redan då hon betyder allt för mig. Men allt jag gör är för hennes bästa. Jag vet hur dålig hon är när det är -30 ute och hur mycket täcken hon måste ha på sig. Men hur pigg och glad hon är på sommaren hemma. Fast även där syns det att hon inte är helt okej.
Min älskade vän jag kommer att stå vid din sida tills du inte finns hos mig mer. Jag kommer att göra allt jag kan för att vara lugn när vi är där. Sen kommer jag att gråta. Hur jag kommer att bli efter åt är en bra fråga. Och det är något jag är väldigt rädd för. Vill inte veta vad jag skulle ha gjort utan dig.
Jag kommer alltid att minnas dig och du kommer alltid att vara i mitt hjärta. Kanske så ses vi igen min älskade vän. Du var det bästa som har hänt mig.

Love Pernilla

Gillar