Hjälp med sökoptimeringen?

reklam för Hjalmarcompany.se

Någon mer än bara jag som har svårt att hitta rätt nyckel när det kommer till Google och att välja rätt strategi? SEO är som en virrvarr med grekiska eller helt obegripligt? Att inte förstå hur man kan få betalt med Google Ads?

Jag har bloggat i flera år och under olika alias samt bloggar men aldrig tjänat ett enda på det, varför? Det var inte populärt då med influensers eller micro influenser så allt var ju gratis. Men det fanns ju dom som helt enkelt kunde börja små tjäna på det. En av huvud nyckel är faktiskt sökmotoroptimering och SEO, vilket man inte blir bäst på bara över en natt. Tro mig när jag säger att än så är jag riktigt dålig på det och det ända nyckelord jag har använt är mitt blogg namn. Men för att komma bra upp i google är att använda så bra sökord som det bara går. Och med rätt hjälp, vägar och lösningar så kan din hemsida/blogg konkurrera samt vara ett relevant för den som letar leverantörer eller rekommenderar olika produkter eller tjänster.

Därför så ansökte jag om ett samarbete med just Hjalmar & Company som har ett helt team för sökord, google ads och SEO för det just du behöver hjälp med. Man kan även testa hur bra din hemsida/blogg syns gratis.

Vad ingår egentligen teamen i?

  • On-page optimering.
  • Länk arbete.
  • Strategisk projektledare som planerar, rapportera och håller ihop allt
  • SEO-tekniker.
  • Copywriter som är van att hantera arbetet.
  • Designer för att attrahera besökare att kolla.

Dom har två olika paket i olika prisklasser vilket är från billigt till dyrt. Som passar från lokala kunder med få tjänster/produkter/testa ads till rikstäckande marknad och jobbar mot konsumentmarknaden.

Ett är för sökoptimering och den andra är för google ads.

Love Pernilla

Gillar